0701497120 boka med Camilla Richardsson
 camilla@alnarpshjarta.se

Om företaget Alnarps hjärta

Under våren 2021, mitt under pandemin av covid-19, startade jag min firma ”Alnarps hjärta”. Trots pandemins alla negativa effekter tror jag att den hos de flesta människor gett upphov till ökade reflektioner om hur vi lever våra liv och hur vi vill leva våra liv. Vad som ger och vad som tar energi. Vad som är viktigt på riktigt. Hur vi kan förhålla oss till det som varit och det som är just nu. Hur vi kan hitta stunder av inre frid.

Därför känns det extra fint att Alnarps hjärta kan erbjuda hälsofrämjande verktyg som medicinsk yoga och reiki. Ett sätt att ge kärlek och energi till dej själv med ett leende på läpparna. Om man själv mår bra är det lättare att sprida glädje och kärlek till andra.

Det är en ynnest att få ha sin verksamhet i Hälsohuset i vackra Alnarpsparken. Här har jag genom åren följt naturens och livets alla årstider. Här gifte jag mej 1994 och här har jag gått med barn och barnbarn. Det var också här som mitt fotografiintresse väcktes för 10 år sedan och som bland annat resulterat i en blogg och en fotobok.

Jag är utbildad instruktör i medicinsk yoga sedan 2011 och har därefter sporadiskt haft grupper. Yoga och meditation har för mej sedan många år varit en viktig källa till återhämtning. Sedan våren 2021 är jag också utbildad i Reiki 1 och 2.

Varmt välkommen till Alnarps hjärta. Här kan du få lite andrum och hitta just ditt hälsorum.

Camilla Richardsson